Українська співачка показала фотографію з відпустки. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка, багатодітна матуся і дружина фронтмена групи "Антитіла" Тараса Тополі, Alyosha досить активна в соціальних мережах. У своєму Instagram, на який підписано 413 тисяч осіб, зірка часто ділиться новими фотографіями або моментами з життя.

Жінка взяла участь у Міжнародному фестивалі Atlas Weekend і після цього полетіла на відпочинок до Кіпру.
18 липня вона опублікувала фотографії з відпустки, однак, за словами Alyosha, вона зробила його в Східній Європі. Жінка сидить в кокетливому купальнику з червоним топом.

це фото вдалося зробити в Болгарії. Тоді я була одна) як думаєте, вдасться зробити таке ж на Кіпрі з дітьми на пляжі?)
, - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Пост зібрав 16,8 тисячі відміток "подобається" за добу, а також безліч коментарів.

таке Немає! Буде інше і краще, тому що Ви інша, і життя змістовніше!"; "Легко"; "яка ж ви красива"; " навіть не пробуйте)))з дітьми так не вийде😂 😂 😂. А якщо серйозно то все вийде, ви красуня, а за дітьми ТАТО догляне ❤️
, - пишуть вони.