Популярна українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська має величезну аудиторію шанувальників в соцмережі Instagram. Тому вона часто тішить їх цікавими моментами з життя, порадами або ж просто новими світлинами.
Цього разу знаменитість перебувала у хорошому гуморі, тому вона вирішила підняти настрій всім своїх шанувальникам. У своєму Instagram у розділі stories Оля Цибульська показала свої запальні танці під пісню Jah Khalib "Если чё, я Баха".

Оля Цибульська, скріншот stories
Оля Цибульська, скріншот stories

Співачка просто за кермом авто не стримувала емоцій і виконувала ритмічні рухи під запальний трек. При цьому Цибульська навіть намагалася підспівувати виконавцю.

Вже згодом у stories зірка показала, що після запальних танців та нічного катання на автівці не може проснутися.

Оля Цибульська, скріншот stories
Оля Цибульська, скріншот stories

"Я не можу розліпити очі. Через 20 хвилин манікюр", - написала зірка.

Після цього Цибульська таки зібралася з силами та прокинулася, щоб піти на манікюр. Аби не тратити час на фарбування співачка вирішила одягти темні окуляри та кепку.
Нагадаємо, раніше кума Дзідзьо Оля Цибульська закотила сцену через нову віллу, " нареченому "не пощастило:" дядько Кринж..." Дядя Жора і Оля Цибульська вирішили весело покривлятися під пісеньку

Як повідомляє портал "Знай" кума Дзідзьо Оля Цибульська в "жарких" сукнях приховала найцікавіше: "хто знайде?" На цей раз Оля запропонувала своїм шанувальникам вибрати з чотирьох нарядів найкрасивіший.

Також "Знай" писав, що кума Дзідзьо Оля Цибульська влаштувала битву і попросила українців обрати найкращий: від купальника до коротких шортиків. Оля Цибульська влаштувала битву образів.