Відомий український танцюрист і хореограф Влад Яма часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого і творчого життя в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно знаменитість разом з красунею-дружиною Лілією, а також їх 5-річним сином Леоном вирушили на відпочинок в сонячну Грецію, на Крит.

Так, артист влаштував досить пікантну фотосесію для красуні-дружини, яка позувала в басейні з блакитною водою. Кохана шоумена вбралася в міні-бікіні лимонного кольору, демонструючи струнку фігуру і пружні форми, над якими наполегливо працює, а також бронзову засмагу.

Також Лілія склала для себе невеликий список того, що збирається робити якомога частіше, щоб бути в гарному настрої.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"🦋Надихати і дивувати🙏

🦋 Жити справжнім

🦋 Разом мріяти

🦋 Захоплюватися і захоплювати.😘

🦋 Кайфувати🥰

🦋 Отримувати задоволення 💙

🦋 Бути ніжною і турботливою

🦋 Радіти кожному дню🙏

👇 🏼А що б ви ще додали в список?👇🏼🧐🤩🥰🤗"

Фолловери не пройшли повз публікації, забавно відповів на питання дружини і Влад Яма: "Пірнати і знімати❤️". Сама ж Лілія зазначила, що "замучила" чоловіка зйомкою під водою: "🤪🙈 Замучила тебе цією зйомкою 🙈😘😘😘♥️♥️♥️Прости 🙏 🤗 😘 "

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.