Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото і відео в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедне відео, примірявши досить незвичайний образ.

Так, артист позував в масивному костюмі страуса з пухнастим сірим пір'ям і рожевими ногами, повернувшись до шанувальників спиною, вдаючи, що збирається надягати свої жовті лапки-капці.

Коли шоумен розвернувся і побачив перед собою камеру, про відразу ж підбіг і почав просити не знімати, жартівливо відзначаючи, то його "спалили".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

"Спалили ... кря... 😂 😂 😂 "

Фолловери не пройшли повз, розсмішило страусине вбрання Юрія Ткача і його зіркових колег, Наталію Могилевську і Світлану Тарабарову: "Ааааааааа..... упісятися можна", " Ой неможу🤣 🤣 🤣 🤣❤️"," Юра, Юра😂 😂 😂 який ти прикольний!😍 ", "😂 😂 😂 😂курча зробило вечір🔥", " 😂 😂 😂 😂 аааааааа😂😂😂😂😂😂😂", "😂😂😂ну як в таку спеку можна так одягатися", " Нічосі страуса)))))😂👏", "Прикольно вийшло😂😂😂😂😂😂🔥🔥🔥🔥🔥", "Ахаха, який ви модний в цьому костюмі😂 😂 🔥 🔥".