Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила зворушливу серію знімків, показавши, який романтичний сюрприз підготував їй чоловік, виконавець Влад Топалов.

Так, зіркова сім'я позувала в аеропорту, ніжно обіймаючи і цілуючи один одного, а сама артистка зізналася, що хоч і облетіла весь світ, але так ніколи і не була в одному з найпопулярніших серед туристів міст - Нью-Йорку, США.

Регіна зазначила, що в дитинстві навіть не змогла б собі уявити, що Влад Топалов, тоді ще соліст групи "Smash!!"і кумир тисяч дівчаток здійснить її заповітну мрію.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"...Я щаслива, що зустріла тебе, @vladtopalovofficial.
Ти виконуєш мої мрії, наповнюєш моє життя найрідкіснішими яскравими фарбами. Здавалося б, чим можна здивувати мандрівника з досвідом????

"Вона вже весь світ облетіла", — а ось і ні!!!

Моя давня мрія - подорож до Нью-Йорка, де я ще ніколи не була.

Чи могла я собі уявити, що, колись давно, заповнюючи список бажань в щоденнику і чиркаючи ручкою по листку назву "New York", ВЛАД ТОПАЛОВ, кумир мільйонів, стане моїм чоловіком і подарує подорож в місто мрії?????!!!!!

ЛЮБЛЮ ТЕБЕ ВСІМ СЕРЦЕМ!
Милі мої дівчата, нехай і Ваші мрії збуваються!"

instagram.com/reginatodorenko