Стало відомо про те, що Анастасія Приходько і Наталія Могилевська посварилися через учасницю нового талант-шоу. Перші подробиці скандалу.

Зірковий експерт грандіозного талант-шоу "Співають всі!" на каналі "Україна" Анастасія Приходько поділилася своєю думкою щодо блогерів, а капітан "сотні" проекту заступилася за лідерів думок.

На сцені з'явилася Українська блогерка, і Анастасія Приходько почала говорити, що у учасниці незрозуміла для неї місія.

"Ці люди потребують вмісту, і вони це роблять. Зараз - їхнiй час. Але я вважаю, що блог повинен щось нести, щоб мені його було приємно дивитися і діти могли чогось навчитися. А якщо несуть дурниці, я вважаю, що це не потрібно" - розповіла співачка за лаштунками.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Відомий український блогер Олег Машуковський став на бік учасниці, як і капітан всієї "сотні". Наталя Могилевська навіть вирішила написати окремий пост на цю тему, який і розмістила у себе на сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Якщо у них мільйонна аудиторія, поважайте тих глядачів, які вибирають їх. Я точно знаю, що жоден успіх жодному артисту, навіть самому, на наш погляд, безпосередньому або безголосому, не приходить просто так. За цим завжди є особливий великий секрет. Цей секрет-це неймовірна праця і талант. Коли я почую, що про моїх 100 колег скажуть, що вони не професіонали, я стану за них горою" - пише артистка.

Незважаючи на невеликий конфлікт, дівчата продовжили спілкуватися, і вже знову радують шанувальників спільними фото і роликами.

Нагадаємо, що прем'єра талант-шоу "Співають всі!" Відбудеться вже 21 серпня, на телеканалі "Україна".

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захоплення.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".