Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала численних шанувальників новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила новий знімок, прогулюючись по місту в незвичайному образі.

Так, артистка вражала натуральністю з мінімумом макіяжу на обличчі і розпущеним світлим волоссям, примірявши ніжно-блакитну сукню-комбінацію з чорними вставками і рюшами, а також клатч.

Зірка пожартувала, що зовсім не готова до робочого тижня і мріє про продовження неділі. Також Леся звернула увагу на своє не до кінця випрасуване вбрання, зазначивши, що виглядає "пом'ятою".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"А вихідні вже пройшли?😖

Сьогодні ПоНЕДІЛЯ?😍

Якась я пом’ята короче 😂"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Леся, ви забули плаття попрасувати 🙂", " Це ж ночнушка, нащо її прасувати?", "Дуже жарко включати праску"," як ви прекрасні без мейку))", " Леся, Ви просто нічну сорочку забули знати, ще не прокинулися, я теж ще сплю😂", "Леді le смілива, вийти в ночнушці - круто😁 ✌"," подарувати тобі парову праску?".