Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила нове відео в популярну серед зірок шоу-бізнесу соціальну мережу TikTok, де у Аліни вже є своя армія фанатів з понад 48 тисяч фоловерів.

Так, артистка навідалася в гості до найпопулярніших блогерів України з Whynot house, позуючи в одному з образів з кліпу "Малиновые губы", де Гросу зіграла злодійку Круеллу з однойменного фільму.

Зірка прийшла до друзів не одна, а з далматинцем на прізвисько Девіль, якого завела на початку липня, але після поскаржилася на сильну алергію. Виконавиця розіграла сценку, де нібито зазначила, що "ніколи не стояла за чоловіком".

Заява спантеличила її шанувальників, адже останнім часом Аліна не виставляє спільні фото з коханим, актором Романом Полянським.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Мої прекрасні @whynot_house 💖

Хто тут за чоловіком?

А хто поруч з ним?

А може у кого чоловік за вами?"

Фоллоиери почали коментувати: "PR-роман з Романом закінчився?:) ", "Так , начебто, алергія на собачок. Або вже пройшла?", "Такі зарозумілі погано закінчують))))", "цей вислів має філософський підтекст", "що ж за чоловіки тебе оточують?".