Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка і Кролева ночі, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих кадрів з літніх концертів у Кривому Розі, Києві та Львові, які пройшли 16, 17 і 18 липня.

Так, артистка зізналася, що дуже скучила за атмосферою виступів, між трьома містами було більше 3 тисяч кілометрів переїздів, а концерти Олі відвідали понад 20 тисяч глядачів.

На знімках зірка позувала в декількох своїх найпікантніших вбраннях: вузькому боді з глибоким декольте і колготах в сіточку, боді-хамелеоні, суцільно всипаному паєтками і з масивною короною-зіркою на голові, а також срібному вбранні, що складається з бахроми.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Кривий Ріг-Київ-Львів

3 прекрасних концерти, 3 тис. кілометрів переїздів і перельотів, більше 20-ти тис. глядачів!

Як же я за цим скучила!!! ❤️❤️❤️

А як пройшли ваші вихідні?"

Фолловери не пройшли повз: "красуня 🔥", "шик-блиск😍 😍", "Українська Мадонна🔥", " Ну як там дороги, @polyakovamusic?", "Оля ви класна🔥 🔥 🔥", " Оля Сонечко ви Наше, гарного вам настрою❤️❤️".