Відома українська телеведуча каналу 1+1 Соломія Вітвіцька частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 230 тисяч осіб.

Зовсім недавно знаменитість потрапила в аварію на Рибальській набережній. Як відомо, Соломія перебувала разом з подругою в мікроавтобусі на момент ДТП, перед автомобілем різко загальмувала вантажівка, чим і викликала аварію.

Соломія Вітвіцька, фото: Instagram
Соломія Вітвіцька, фото: Instagram

І зараз Вітвіцька почуває себе набагато краще, навіть виходила в прямий ефір випуску новин, і, як виявилося, сіла за квадроцикл, щоб покататися на території Свалявського району в центрі Закарпатської області.

"Коли синяк оф лікує і тонує😂😂😂🤦🏼‍♀️. А навколо неймовірні пейзажі і п'янкі аромати трав❤️ які підкажете методи від синців і набряків?",- запитує Соломія у фанатів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Соломія Вітвіцька, фото з instagram
Соломія Вітвіцька, фото з instagram

"Екстремалка😍🔥", "Чудове вино з хорошою компанією🙌 😍", "Колись в дитинстві синці намазували господарським милом)", "Помолодшала років на двадцять!!!😂", "Ай, в сукні і на квадроцикл!!!😂", "Шумахер курить осторонь !!!!❤️❤️❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, на трасі перекинувся автобус із заробітчанами, рятувальникам довелося різати зім'ятий метал: багато постраждалих

Як повідомляв "Знай.ua", ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька вийшла в ефір після ДТП відразу з лікарні: "Поставили крапельницю, шишка на лобі"

Знай.ua писав, ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька потрапила в ДТП: авто влетіло в самоскид, двох постраждалих відвезли в лікарню