Антоніна Матвієнко показала, як вона займається спортом. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка, а також дочка легендарної української артистки Ніни Матвієнко Антоніна намагається вести свій Instagram-блог, показуючи в фото і відеоформаті цікаві моменти її життя. На її Instagram підписано дев'яносто дві тисячі передплатників, які активно коментують кожен її пост.

Незважаючи на те, що Антоніні сорок років, вона виглядає набагато молодше. Причина в тому, що вона намагається регулярно займатися спортом, благо її чоловік Арсен Мірзоян один з найбільш спортивних представників українського шоу-бізнесу.

Тоня Матвієнко, скріншот: Instagram Stories
Тоня Матвієнко, скріншот: Instagram Stories
Антоніна Матвієнко займається фітнесом. Фото: скріншот відео в сторіз.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

19 липня в сторіз Антоніна Матвієнко опублікувала відео, на якій показала, як займається спортом у спортзалі. Жінка в спортивному одязі робить вправи для розтяжки на рожевій спортивній доріжці.

Нагадаємо, 40-річна Тоня Матвієнко в коротенькій сукні сильно відірвалася на сцені: "Так хочеться...". Тоня Матвієнко З нагоди свого 40-річчя дала сольний концерт

Як повідомляв портал "Знай.uа" , Арсен Мірзоян отримав знаковий подарунок у день народження, але не від Тоні Матвієнко: "Став першим". Арсен Мірзоян відсвяткував свій день народження.

Також "Знай.uа" писав, що чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян втік від сімейних турбот на річку: "Попереду серйозні кроки". Арсен Мірзоян зізнався, що його чекає попереду