Популярна українська гумористка, зірка шоу "Жіночий квартал" Віра Кекелія частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 70 тисяч чоловік.

Виконавиця має велику аудиторію, з якою нещодавно ділилася спогадами після відпочинку в Грузії, показувала себе у ванній з глибоким вирізом на грудях, з закритими очима і розсунутими ногами. А зараз вона дала інтерв'ю виданню "Люкс ФМ".

Віра Кекелія, фото з instagram
Віра Кекелія, фото з instagram

"Найчастіше мене можна зустріти в пісочницях😂, на дитячих майданчиках. У мене зараз невелика відпустка. Тому багато часу проводжу з сином. Вийшло цікаво:)))", - пише Віра Кекелія.

У неї поцікавилися, що їй на сьогоднішній момент здається красивим - це її життя. У музиці віра здатна отримувати колосальне задоволення і страждати одночасно, а також черпати натхнення з історій різних людей.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Віра Кекелія, скріншот: Instagram Stories
Віра Кекелія, скріншот: Instagram Stories

Крім того, у неї поцікавилися, яка, на її думку, найкрутіша музична колаборація. І Кекелія зробила вибір на користь Уїтні Х'юстон і Мераї Кері. Найкращим партнерством виступила пісня "When you believe".

"Я б почала дякувати родичам, чоловікові, сусідам, як це зазвичай роблять переможці цієї премії", - відповідає виконавиця на питання про те, якою була б її мова, якби раптом вона отримала Греммі.

Нагадаємо, Віра Кекелія з кварталу перетворилася на справжню леді, українці не впізнають: "Ідеально на роль принцеси Діани"

Як повідомляв "Знай.ua", Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" здивувала цибулею в спеку +35: з парасолькою і в чорному

Знай.ua писав, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" налякала фанатів: лежить у ванні вся в чорному