Григорій Решетник разом зі своєю дружиною і дітьми зустрілися з героїнею нового сезону "Холостячка" Златою Огневич.

Популярний телеведучий проектів каналу СТБ "Холостячка" і "Холостяк" Григорій Решетник є популярною персоною, впізнаваною в Україні. Чоловік активно веде свою Instagram-сторінці, яка має п'ятсот дві тисячі передплатників.

19 липня він опублікував фотографію разом зі своєю дружиною Христиною і сином Олександром поруч з українською співачкою Златою Огневич. Так як остання бере участь в шоу "Холостячка", то в підписі до знімка ведучий зазначив цей факт.

[quote author=""]Сімейне знайомство з головною Холостячкою країни @zlata.ognevich. Емоції зашкалюють, - розповів він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Передплатники звернули увагу на те, що син Решетника підкорив серце Огневич.

Малий найзацікавленіший😂"; " Саша зацінив😂 😂"; "Малий теж хоче брати участь! Дуже сподобалася Холостячка!"; "Мені одній здалося,що Христина і Злата схожі??Обидві красуні це прям знак, що Злата буде щаслива😍"; "Здається Холостячка вже зробила свій вибір 😂 👏 😍
, - повідомили вони.

Григорій Решетник, скріншот: Instagram
Григорій Решетник, скріншот: Instagram

Раніше ми писали про те, що "Холостячка" Злата Огневич дала важливу підказку своїм шанувальникам: "Мій секрет простий...". Злата Огневич розповіла, що цінує у відносинах і дала важливу підказку своїм шанувальникам.

Нагадаємо, що "Холостячка" Злата Огневич назвала риску, яка приваблює її в чоловіках. Головна героїня шоу зізналася, що прийшла в телепроект шукати своє справжнє кохання.

Також повідомлялося, що восени цього року стартує нове реаліті-шоу «Холостячка-2». Його головною героїнею стане українська співачка Злата Огневич.