Мешканка Індії народила немовля з трьома головами. Його поява спровокувала ажіотаж релігійних індійців.

Жінка з міста Уттар-Прадеш народила дитину з трьома головами, що неймовірно здивувало місцеве населення. Подія зібрала багато паломників, які хотіли побачити аномалію, передає портал Daily Star.

Дало в тому, що згідно забобонів індуїстської релігії, немовля з трьома головами - це втілення Бога.

Вважається, що у матері Рагіні була» нормальна " і здорова вагітність, що зробило народження триголової дитини ще більш шокуючим.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На фотографіях показано, як дорослі поправляють новонародженого таким чином, щоб він міг лежати поверх ковдр, не викликаючи дискомфорту через додаткових голів.

Дві додаткові голови прикріплені безпосередньо до задньої частини його» нормальної " голови і навіть мають волосся.

На жаль, медична практика говорить про те, що діти з таким дефектом, як правило, не живуть довго.

Нагадавши, лижник зміг вислизнути від лап голодного ведмедя, момент потрапив на відео: "не озирайся назад". Так, в Румунії любитель активного відпочинку мало не потрапив в лапи голодного хижака, який переслідував його по п'ятах.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Прикарпатті в січні розтанув сніг і пурхають метелики: "вже весна?"

Також портал Знай.иа писав, що у селищі Холодна Балка Одеської області чоловік побив граблями сусідського собаку, після чого люди помстилися за тварину і змусили шкуродера каятися на камеру.