Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на фан-акаунті знаменитості і молдавського виконавця Дана Балана, з яким Тіні не перший рік приписують роман, з'явилося зворушливе відео, присвячене ті тільки співачці, але і її 12-річному синові Веніаміну.

Так, найвідданіші шанувальники відшукали відео-архіви артистки, на яких та демонструвала вагітний животик, примірявши чорно-білу сукню, а також уривки з декількох заходів на червоній килимовій доріжці і різних фотосесій.

"Підрости �🨻�"

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто відзначити, що Веніамін народився в 2008 році, його батьком є чоловік Кароль, продюсер Євген Огір, який трагічно помер 28 квітня 2013 року.

Зараз хлопець навчається у Великобританії, проте зіркова мама намагається проводити з найріднішою людиною якомога більше часу: разом сім'я подорожує, Веня прилітає в Україну на канікули. В одному з недавніх інтерв'ю артистка зізналася, що мріє про поповнення.