Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новими публікаціями в Instagram і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість виставила яскраве літнє відео, позуючи на терасі з чоловіком Володимиром Дантесом заміського будинку. Так, артистка приміряла чорні широкі штани і міні-топ, креативно рекламуючи бренд алкогольних напоїв.

Зірка вирішила приготувати фірмову страву регіону П'ємонт в Італії - лимонну пасту. До слова, в різних інтерв'ю Надя не раз заявляла, що не любить готувати, а куховарить у них в сім'ї в осносному коханий.

Для апетитної вечері просто з Сицилії виконавиці знадобилися: цедра лимона, розтоплене вершкове масло (для соусу), сіль, а також паста.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Атенцьоне!

Попереду сильно смачний мольто Італьяно пост🍝

Якщо об'єднати пасту і лимони вийде традиційна лимонна паста регіону П'ємонт...

buon appetito❤️"

Фололвери не пройшли повз: "Тепер я стала голодною 😅
Треба скуштувати виглядає🔥 🔥", " йду куштувати🤪", " це відео для всіх хто говорив що Надя ніколи не готує😂❤️","як завжди вигляд шикарний😍 🔥".