Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на фан-акаунті знаменитості і молдавського виконавця Дана Балана, з яким Тіні не перший рік приписують роман, з'явилося зворушливе архівне фото Дана з його мамою, 63-річною Людмилою Балан.

Так, артист ніжно обіймав найріднішу жінку серед зеленого листя, а сама співачка і ведуча приміряла вбрання червоного кольору, вражаючи натуральністю з мінімумом макіяжу на обличчі.

Шанувальники також помітили зовнішню схожість Тіни і Людмили - світле волосся, великі блакитні очі, стрункі фігури. До слова, зірок часто порівнюють між собою і навіть роблять різні колажі в фоторедакторах.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Як же вони схожі 🥺❤️"

Фолловери не пройшли повз: "єдина жінка, яку любить Дан, іншим морочить мізки", " Боже, як схожа Тіна на неї🥺", " рідкісне фото Тіни і Дана😂 🔥❤️", " Я на першій секунді подумала що це Тіна 😂 😍 😍 дуже схожі😳 🥺 💜","капець як схожа на Тіну❤️".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату