Український співак, чоловік співачки і екссолістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес часто викладає різні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram, демонструючи моменти творчого та особистого життя.

Нещодавно знаменитість поділився новим селфі, засмагаючи під спекотним сонечком і демонструючи оголений торс. Так, артист вирішив трохи поностальгувати, згадуючи старих друзів і відмічаючи, що з віком перестав підтримувати зв'язок з багатьма людьми.

Шоумен видав, що багато хто з його друзів вибрав сім'ю, як і він сам, а тому обірвали зв'язок або перетворилися на хороших знайомих, з якими весело проводити час і зрідка спілкуватися.

Володимир зізнався, що чим старше стає - тим більше розуміє чоловіків, які люблять випити у власній компанії, адже вже зараз не знає кому зателефонувати, коли сидить вдома.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

"З віком десь з'являється Танос, який клацає пальцями і кожен другий друг у твоєму житті кудись зникає🤔

У дитинстві були друзі з якими ти йшов до школи, прогулював її, з ними ти гуляв і після школи. Компанія була максимально міцна. У неї періодично додавалися люди, але кістяк ніколи не змінювався. І я був упевнений, що з ними буду дружити до кінця своїх днів...

...А потім..настає день, коли ти розумієш, що твої «друзі» - просто хороші люди. Вам подобається проводити час разом, відпочивати, веселитися. Але це не дружба. Тому що з віком багато хто ставить на перше місце - себе і сім'ю, а не як в дитинстві - друзів)))
Мені здається, що і я такий самий ☺ ️

Чим старше стаю, тим більше "комет" і менше друзів. Сидиш вдома і не знаєш кому зателефонувати, тому що у всіх своє життя. Тому починаю розуміти тих мужичків, які можуть самі з собою прибухнути 🤣 🤣 🤣 "