Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала численних шанувальників новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих знімків, позуючи в центрі Києва і примірявши стильний образ. Так, артистка вирушила на прогулянку в широких штанях і білосніжному топі з довгим рукавом, доповнивши вбрання чорним клатчем і намистом з перлами.

Зірка вирішила пофілософствувати на тему використання різних фоторедакторів, які можуть змінювати обличчя і фігуру, а також "наносити" макіяж. Леся зізналася, що з одного боку це зручно, адже не потрібно сильно марафетитися заради знімків.

З іншого ж боку люди можуть просто не впізнати вас на вулиці. Нікітюк порадила дівчатам відвідувати косметолога, поменше їсти і більше тренуватися.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Фуууу фотошоп!!!

Чого? З одного боку красиво, не треба пів дня робити макіяж…сфоткалась, обробила фото в Face App і зшбс!

А з іншого… побачить тебе який-небудь кавалер в реальному житті і твої акції «красотки» обваляться😖

Так шо не тупіть, їжте менше, тренуйтесь більше, косметолог, амінокислоти, бокальчик просекко по суботам і фото обробляйте в Snapseed 😂😂😂"