В Одесі батько мало не заморив голодом 16-річного сина. Підлітка з дефіцитом ваги та зневодненням госпіталізували у лікарню.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

Так, стало відомо, що напередодні в Одесі госпіталізували 16-річного хлопця з дефіцитом ваги. Зараз дитиною у важкому стані опікуються лікарі.

Фото Національної поліції
Фото Національної поліції

У поліції з'ясували, що "духовним лікуванням", зведеним до харчових обмежень, займався батько юнака. Чоловік вважав, що саме це потрібно його хворій дитині, а не медична допомога. Він звернувся до лікарів лише тоді, коли доведений до виснаження хлопець не зміг навіть пити воду.

Наразі одеські правоохоронці відкрили провадження щодо злісного невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування за статтею 166 Кримінального кодексу України. Відзначимо, що раніше на обліку родина не перебувала і раніше на очі правоохоронцям не потрапляла.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, що через помилку акушера породіллі видалили важливий орган: світить до 5 років. За фактом неналежного виконання професійних обов’язків, що спричинило тяжкі наслідки для пацієнта.

Як повідомляв портал Знай, блискавка влучила в підводу з людьми: підліток у реанімації, кінь на тому світі

Також Знай писав, що підлітка забрали зі школи з простреленою головою, причини трагедії вражають. По прибуттю медики визначили, що підліток перебував у критичному стані без свідомості з порушенням дихання і кровотечею