Дочка відомої української співачки Олі Полякової опинилася наодинці з напівоголеним хлопцем.

16-річна Маша любить радувати шанувальників всілякими фотографіями і Відео зі свого особистого життя в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 170 тисяч чоловік, а також вона має аккаунт в Тікток, де за нею стежать 19,5 тисячі підписників.

Цього разу дівчина розмістила короткий ролик в Insta Stories c невідомим хлопцем, який сидів поруч з нею з голим торсом. Молодий чоловік виконував мелодію на гітарі і посміхався на камеру. Є припущення, що він є гітаристом в її гурту "Шви", про яку вона заявила у вересні 2020 року.

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше ми писали про те, що дочка Олі Полякової Маша вирішила "подорослішати" о 16: "Трохи сліпа, не бачила...". Дівчина за допомогою спеціальної маски вирішила зняти відео для Тікток, де показала якою ж вона буде в старості.

Нагадаємо, у Вікторії Смеюхи після розпаду "НеАнгелів" відкрилося друге дихання: "Націлена на перемогу". Вікторія Смеюха заявила про своє переродження.

Як повідомляв Знай.иа, Слава Камінська зробила заяву після розпаду "НеАнгелів": "біс поплутав". Співачка Слава Камінська розповіла про свої плани.

Також портал Знай.иа писав, що Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш *ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг.