У червні 2021 року на кіностудії імені Олександра Довженка розпочалося знімання комедії "Де гроші", яка створюється за підтримки Державного агентства з питань кіно. Режисером фільму є популярний український виконавець Михайло Хома (DZIDZIO).

Головні ролі у фільмі виконують видатна українська акторка театру та кіно Ада Роговцева, Михайло Хома (DZIDZIO), Сергій Либа та Анна Буткевич. Протягом усього процесу зйомки Дзідзьо розповідав про її етапи на своїй сторінці в соцмережі Інстаграм, де за його життям стежать 1,6 мільйона читачів.

Тиждень назад Михайло Хома повідомив, що фільм нарешті зняли: "Ми зняли фільм #ДеГроші хочу подякувати всій команді ми це зробили💙💛😘".

Дзідзьо, instagram.com/dzidzio
Дзідзьо, instagram.com/dzidzio

Сьогодні в Інстаграм-сторіз з'явилося більше інформації про нове творіння Дзідзьо. То ж глядачі зможуть побачити 8 серій фільму "Де гроші?" тривалістю по 45 хвилин.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"За сюжетом, піаніст-авантюрист Міша у пошуку грошей на визволення друга з-під арешту влаштовується працювати до старої власниці таємничого будинку-квесту. Але він не знає, що питання "Де гроші?" цікавить не тільки його: всі в цьому будинку шукають гроші", - ідеться в пресрелізі.

Додамо, що у фільмі також знялися Ахтем Сеітаблаєв, Віктор Андрієнко, Володимир Остапчук, Олексій Тритенко, Юрій Горбунов, Володимир Задніпровський, Євген Сморигін, Назарій Гук, Любов Тимошевська, Наталя Холоденко, Юлія Магдич, Діма Варварук.

Нагадаємо, Slavia після розставання з Дзідзьо попросила допомоги в Олі Фреймут: все розвалюється. Slavia попросила поради в Олі Фреймут

Як повідомляв портал "Знай.ua", Slavia розкрила таємницю, про яку не говорила у шлюбі з Дзідзьо. Slavia зізналася, чим займалася після розлучення з Дзідзьо

Також "Знай.ua" писав, Slavia зізналася, що найгіршого було під час шлюбу з Дзідзьо: "Більше так не можу". Slavia розповіла про пошук себе