Син Стаса П'єхи став жертвою нападу з боку сусідки по котеджному селищу. У підсумку хлопця довелося госпіталізувати.

Подія трапилася в котеджному селищі Рощино під Санкт-Петербургом. Там Наталія, Петя і ще кілька членів сім'ї відпочивали останні кілька тижнів, передає портал starhit.ru.

Стас П'єха, скріншот відео
Стас П'єха, скріншот відео

Поруч з їхнім будинком заселилася дружина футбольного судді Владислава Безбородова з трьома дітьми. Син Стаса П'єхи подружився із середньою дитиною, проте жінці це не сподобалося. Жінка голосно попросила, щоб з Петею не спілкувалися. На що той, звичайно, образився і напаскудився — схопив олівець і встромив його в надувний басейн.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За це жінка його жорстоко побила. Вона жбурнула його на землю, в результаті хлопчик голосно закричав. Прибігла його бабуся, хотіла за нього заступитися, що і спровокувало бійку.

Маленького Петю доставили в трампункт. Стас П'єха користується послугами відомого адвоката Сергія Жоріна.

моя дитина була вдарена головою об землю, пролетів метра два, напевно, і його встромила жінка в землю, а потім накинулася на мою тещу і завдала їй кілька ударів
, - повідомив російський співак.

Нагадавши, Стас П'єха розкрив сімейні таємниці, батько з волоцюгами, бабуся – відлюдниця.

Як повідомляв Знай. ua, Стас П'єха поділився бажанням, перебуваючи на межі життя.

Також Знай.ua писав, що онук П'єхи кинув поневіряється по смітниках батька напризволяще.