У Росії, в Санкт-Петербурзі згоріла квартира російського хіп-хоп-виконавця й учасника реп-баттлів В'ячеслава Машнова. Він широко відомий публіці під псевдонімом Слава КПРС і Гнойний.

Про це сам виконавець повідомив 20 липня на сторінках у своїх соцмережах.

Як повідомляється, квартира в Кіровському районі Петербурга 31-річного В'ячеслава Машнова перетворилася на попелище - тепер реперу тимчасово ніде жити.

"Хто ща теж ходить по попелища своєї квартири в жовтих кроксах?» - поцікавився він у своїх передплатників в Twitter, опублікувавши фото обгорілих стін і стелі.

Скрін, Instagram Гнойний
Скрін, Instagram Гнойний

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Скрін, Instagram Гнойний
Скрін, Instagram Гнойний

Скрін, Instagram Гнойний
Скрін, Instagram Гнойний

"Господи Боже. Потрібна допомога яка? Речі, гроші?", "Славко, аж сердечко смикнулося, цікаво, чи будуть подробиці", - пишуть в коментарях його шанувальники.

Скрін, Instagram Гнойний
Скрін, Instagram Гнойний

До речі, нагадаємо, що в Міністерстві культури України порахували, що репер гнійний «створює загрозу національній безпеці», і заборонили йому в'їзд на територію нашої держави на чотири роки. Справа в тому, що в травні 2017 року гнійний незаконно відвідав анексований Росією півострів Крим.

Крім того, під час одного зі своїх виступів росіянин назвав українців "неіснуючою нацією".

Нагадаємо, раніше Новий український правопис залишиться в силі, - Малюська

Як повідомляє портал «Знай.uа» Наслідки закону" про мову "можуть стати згубними, українці на краю:" небезпечне..."

Також «Знай.uа " писав, що Вчительку та вдову героя АТО зацькували через українську мову: "примушує дітей..."