Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість виставила яскраве відео, позуючи в помаранчевій концертній сукні з розрізом до стегна і масивними рукавами, а також глибоким декольте.

Незвичайний образ артистка доповнила масивними срібними аксесуарами у вигляді намиста, а також макіяжем з акцентом на очах, запально танцюючи під ритмічну музику.

Зірка засвітила стрункі ноги і поцікавилася у шанувальників, в якому настрої ті зараз перебувають, а ось думки аудиторії з приводу вбрання виконавиці кардинально розділилися.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Який у тебе зараз настрій?

Відправляй смайлик в коментарях ☺ "

Фолловери не пройшли повз: "Наташенька, ти чарівна, витончена, яскрава і дуже ефектна!😊🧡❤️🧡❤️🧡", "Кльова😍 😍 😍"," старість - не радість", " де шия?.... жінка гарбуз....?", "Ви дуже красива🔥 🔥 🔥", " клоун.....що красивого?? Вбрання бажають кращого..", "Красива, оригінальна, позитивна! Дуже надихаєте завжди)", "сукня схожа на гарбуз".