Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

А нещодавно чоловік знаменитості, виконавець Влад Топалов, зробив коханій несподіваний подарунок і купив квитки в Нью-Йорк, США, де Регіна не бувала навіть в рамках шоу "Орел і решка".

Так, артистка виставила зворушливе відео, прогулюючись вулицями мегаполісу і зізнавшись, що дуже ніяковіє, проте буде себе картати, якщо не спробує. Виявляється, сім'я - величезні фанати голлівудської акторки Сари Джесіки Паркер, а тому записали звернення до зірки "Сексу у великому місті", щоб зробити хоч один спільний знімок або просто побачити Сару наживо.

Щоб збільшити шанси на зустріч, пара просить свою аудиторію поставити під останнім постом Паркер в Instagram хештег #meetRegina, аби привернути її увагу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"@sarahjessicaparker , we need you 🙈

Я дуже ніяковію, але буду себе картати, якщо не викладу це відео. А раптом нам пощастить, і ми зустрінемо Сару Джесіку Паркер в Нью-Йорку😃, адже зараз тут проходять зйомки #Sex&TheCity .

Дива трапляються. Буду вам вдячна) за допомогу, друзі. Позначте, будь ласка, Мій аккаунт і напис #meetRegina на сторінці @sarahjessicaparker під останнім постом!

Спасибі!

Сподіваюся, з вашою допомогою трапиться диво ☺
@vladtopalovofficial"

instagram.com/sarahjessicaparke