Популярний серіал «Свати» від студії «Квартал 95» переклали українською мовою. Перша реакція глядачів на серію, яку показали по телевізору, була неоднозначною.

Дехто з коментаторів пише на сайті "1+1", що залишився незадоволений тим, що відтепер популярний серіал транслюватиметься українською мовою. Комусь до вподоби була російськомовна версія, а хтось стверджує, що серіал таким чином «зіпсували».

"Я чекала всього, але щоб "Свати" переклали українською, ну це вже через край, хто цю нісенітницю буде дивитися? Ну вже зовсім загубилися з українською мовою", "Я балдію від перекладу українською "Величного століття", але "Свати" – це жах, пропала родзинка і колорит, видно, що робилося поспіхом", - скаржаться глядачі в коментарях під відео.

"У мене вся сім'я шокована", "Єдиний серіал, заради якого я вмикала телевізор. Мої знайомі, давно дивляться російські канали через смарт тв. Мало того, що взагалі нічого дивитись на українських каналах, так ви ще й умудрились єдиний серіал, заради якого раніше об`єднувалась уся країна, щоб цьому серіалу бути на наших екранах - так спаплюжити! Він на китайській, чи на англійській мові??? Навіщо його перекладати???? Він втратив свою автентичність! Став прісний та не цікавий!", – додає дехто.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Разом із тим, є й ті, кому переклад українською сподобався, і вони готові дати шанс улюбленому серіалу.

"Я люблю вас дивитися онлайн і по телевізору! Молодці", "Українська мова теж рідна", – пишуть в мережі.

Додамо, що саме телеканал "1+1" першим визнали винним в порушенні закону про українську мову через трансляцію серіалів російською. Штраф телеканалу склав 71 тисячу гривень.

Нагадаємо, що пішов з життя зірка "Сватів" не зміг здолати хворобу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Федір Добронравов, який знявся в українському серіалі "Свати", нагороджений орденом Дружби.

Також Знай.uа писав, що Анна Кошмал розкрила секрет приготування веганського олів'є на Новий Рік без ковбаси і яєць.