Відома українська співачка Наталія Могилевська, яка бере зараз участь у проекті "Співають всі", розповіла про суперечки між зірками, а також про 150 годин зйомок.

21 серпня глядачі каналу "Україна" побачать прем'єру нового грандіозного проекту "Співають всі!" за всесвітньо відомим форматом All together Now. У вокальному шоу оцінювати таланти учасників буде ціла сотня музичних експертів, очолила яку народна артистка України Наталія Могилевська. На своїй сторінці в Instagram співачка поділилася висновками, які вона зробила після участі в шоу "Співають всі!"

По-перше, дівчину здивував той факт, що у нас в країні так багато представників різних професій, від хірургів до таксистів, які чудово співають. На думку Наталії Могилевської, вони можуть співати на рівні світових зірок.

Також, було досить складно зібрати в одному місці відразу 100-зірок шоу-бізнесу, адже, у кожного є своя думка і переваги. Без конфліктів, як це буває практично в будь-якому колективі - не обійшлося. На щастя, все пройшло, і вони не тільки забули образи, але і стали великою, дружною сім'єю.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Наталія Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya/
Наталія Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Також артистка захопилася командою телеканалу "Україна", якій вдалося створити грандіозні декорації для проекту. Особливо вразила Наталію 12-метрова конструкція, на якій розташувалися судді.

Всі зірки одночасно співали і танцювали протягом 150 активних годин зйомок, і конструкція встояла.

"Музика, як і раніше, один з найпрекрасніших і швидких способів зробити нас щасливими. Спасибі всім, мої дорогі. Це один з найбільш зворушливих і яскравих шоу за всю історію українського шоу-бізнесу" - підсумувала свій пост Наталія Могилевська.

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал Знай.ua повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал Знай.ua писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".