Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, що демонструє на своїй сторінці в Instagram.

Знаменитість підкорює популярну серед зірок шоу-бізнесу соцмережу TikTok, де у Насті вже є своя армія фанатів з понад 2 мільйонів фоловерів.

Так, артистка виставила кумедне відео, позуючи на задньому сидінні автомобіля і примірявши футболку-оверсайз блакитного кольору.

Зірка вражала натуральністю без краплі макіяжу на обличчі і розпустила довге кучеряве волосся, взявши участь в челленджі, де за короткий проміжок часу і під музику повинна була розповісти основні факти про себе.

Виконавиця нагадала, що її звуть Анастасія, їй 34 роки, улюблений колір - фіолетовий, зріст - 174 сантиметри, знак Зодіаку - Телець, а серце Каменських зайняте її чоловіком, продюсером і репером Потапом.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"My name. My age. My favorite color 💜

(Моє ім'я. Моя вік. Мій улюблений колір)"

Фолловери не пройшли повз: "як 34?😅 як час летить так?) я пам'ятаю» не пара " ще, я в школі наспівувала їхні пісні з Потапом, а вже 34😅❤️", " Настя ! Ну яка ж ти красива ❤️❤️❤️", " я один думав що їй 40?", "Очі, Доброї Людини.", "Треба ж, тільки зараз помітила, як ви схожі на героїню серіалу "Клон" Джованну Антонеллі!!!".