Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новими публікаціями в Instagram і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість виставила свіже селфі, відправившись зі своєю командою в сонячну Туреччину. Так, артистка позувала в світлих апартаментах з яскравою картиною на задньому тлі, примірявши бежеві штани і білосніжний топ з глибоким декольте.

Зірка доповнила літній образ вузькими сонцезахисними окулярами і аксесуаром у вигляді масивного золотого намиста, а довге русяве волосся зібрала наверх в недбалий пучок.

Виконавиця вражала натуральністю з мінімумом макіяжу на обличчі, поцікавившись настроєм у своєї аудиторії.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"А у вас Шо за настроєм?"

До слова, раніше у своїх Сторіс Надя Дорофєєва зізналася, що ледь не постраждала в Туреччині - у співачки стався сонячний удар. Сама зірка зрозуміла це не відразу, виставивши знімок з пляжу в купальнику яскраво-оранжевого кольору, ніжно посміхаючись на камеру і демонструючи струнку фігуру.

"Здається у когось сьогодні стався сонячний удар.

Але на цьому фото ніхто нічого ще не підозрює"

nstagram.com/stories/nadyadorofeeva

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.