Зовсім скоро на телеканалі "1+1" стартує новий сезон вже культового шоу "Танці з зірками", де українці будуть спостерігати за хореографією зірок шоу-бізнесу на паркеті і вболівати за своїх улюбленців.

Так, першою учасницею проекту стала співачка, переможниця "Євробачення-2016" Джамала, другим - вокаліст групи "ТНМК" Олег Михайлюта, також відомий як Фагот, а 21 липня стало відомо ім'я третьої учасниці - солістка групи "KAZKA" Олександра Заріцька прийняла #танціззіркаміchallenge і передала його далі - акторові Олексію Суровцеву.

Так, Олександра зняла кумедний ролик, де нібито отримувала запрошення на "Танці" всюди - від парковки за кермом авто до роздягальні в шоурумі і навіть гримерці.

"Я приймаю #танціззіркамиchallenge від Фагота та кидаю виклик Олексію Суровцеву @mister.strike 💫

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Зустрінемось на паркеті "Танців з зірками"!"

Варто відзначити, що відомий і перший суддя нового сезону проекту - ним став україно-американський чемпіон світу з латинських танців і учасник шоу "Холостяк" Максим Чмерковський. Крім цього, Фагот запросив в "Танці зо зірками" Франсіско Гомеса, сина покійного Григорія Чапкіса, хореографа Грега і мультиартиста Дмитра Монатіка, які поки ніяк не відреагували на запрошення.