Відома секс-символ, 27-річна модель з 10-м розміром грудей з Майямі, США, Даніель Айяла активно веде сторінку в Instagram і завжди не проти порадувати численних шанувальників порцією гарячих фото і відео.

Знаменитість виставила серію пікантних знімків, ніжачись під спекотним сонечком в просторих світлих апартаментах з басейном.

Так, дівчина приміряла міні-бікіні білого кольору з масивним і різнобарвним квітковим принтом, верх якого ледь прикривав пишні форми Даніель. Зірка приймала різні грайливі пози, без сорому демонструючи бронзову засмагу і груди.

При цьому красуня пожартувала, що якщо люди довіряють один одному так, але вона своєму бюстгальтеру, то вони справжні щасливчики.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Варто відзначити, що Даніель Айяла дуже популярна в США, Instagram-аккаунт дівчини налічує понад 5,2 млн. фоловерів. Про дівчину відомо не так багато, адже особисте життя красуня береже за сімома замками, радуючи шанувальників лише гарними й звабними фото. Даніель - візажистка, а також затята прихильниця собачок, вдома у неї живуть одразу два золотистих ретривера - Соник і Броуді.

Питання, яке хвилює думки більшості людей, які вперше побачили відверті кадри Даніель - чи справжні у красуні груди.

Зірка стверджує, що такими пишними формами її нагородила природа, однак знаменитості доводиться робити підтяжку грудей, адже бути володаркою масивних "кавунчиків" не так просто, як здається.

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Даніель Айяла "вигуляла" 10-й розмір посеред великого міста

Також знаменитість показала, що витворяє в спальні

А ще Даніель Айяла помилувалася заходом сонця в тоненькій маєчці