Молода українка Оксана розповіла, що з першого погляду закохалася в свого свекра. Зі своїм майбутнім чоловіком Єгором вона познайомилася в поліклініці. Дівчина проходила там практику, а він був куратором.
Згодом пара почала зустрічатися, потім вирішили одружитися. Після цього чоловік привів її знайомити зі своїми батьками, інформує Ukr.Media.

закохані, скріншот з відео
закохані, скріншот з відео
Ілюстративне фото

"Я можна сказати, що з першого погляду закохалася у свого свекра. У нього неможливо було не закохатися, високий, ставний, він був військовим лікарем. Чоловік по роботі часто їздив у відрядження і ось в одне з них, я попросила свекра прийти до нас додому. Я накрила стіл, купила пляшку коньяку, і стала чекати. Він прийшов, побачив і зрозумів, що я задумала і сказав: "Ти мені сподобалася з першого дня, але руйнувати сім'ю сина, я не хочу. Але так, як він буде часто їздити у відрядження, а ти будеш одна, то вже краще я, ніж хтось інший", - зізналася жінка.

Жінка дуже любила свого свекра тому й закрутила з ним роман. Згодом Оксана народила двох дітей, від свекра, а чоловік думав, що це від нього. Все було добре, поки чоловік раптово не повернувся із відрядження.

"Самі розумієте, що було, з чоловіком розійшлися, свекор, перестав зі мною спілкуватися, навіть звільнив з роботи, в результаті я залишилася одна. Дружину свою свекор не кинув, він попросив у неї вибачення і все їй розповів. Чоловік звільнився і поїхав дуже далеко, він спілкується лише зі своєю мамою", - каже вона.

Закохана пара, фото FreePik
Закохана пара, фото FreePik
Ілюстративне фото

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Жінка подавала на аліменти на чоловіка, але суд їх не присудив. Батьки відвернулися від неї і навіть не хочуть більше спілкуватися. Ні колишній чоловік, ні свекор не підтримує з Оксаною жодних стосунків.

"Мої діти постійно запитують, а де тато, де дідусь, а що я можу їм відповісти, що це не дідусь, а тато", - каже вона.

Нагадаємо, пара закоханих прикувала себе ланцюгом на 3 місяці. На честь Дня Святого Валентина пара з Харкова приїхала в українську столицю для того, щоб скувати себе на три місяці ланцюгом.

Також, "Знай.uа" писав, хлопець зробив коханій пропозицію в засніжених Карпатах, романтика зашкалює - " вона сказала так!"

Також "Знай.ua" писав, що на Тернопільщині родина усиновила 6 дітей. Вони виховують одну рідну дитину і 5 прийомних.