Відома українська журналістка Яніна Соколова має досить велику армію прихильників. Тому часто у своїх соцмережах ділиться подробицями з життя чи думками щодо тої чи іншої теми.
Цього разу Яніна Соколова у своєму Instagram опублікувала кілька фото з родинного відпочинку. Журналістка відправилася на відпочинок у Хорватію та зізналася, що це місце навіяло їй відчуття Криму.

Яніна Соколова, фото з instagram
Яніна Соколова, фото з instagram

"Ніколи не любила літо. Якби не море і сосни. Дяк croatia за відчуття Криму Хорватія. Колись я думала що він стане саме таким...", - написала Яніна Соколова під фото з відпочинку.

Користувачі мережі одразу ж прийнялися залишати свої коментарі під новим постом Яніни Соколової.

"Ти ніколи не любила, а я навпаки завжди любив літо і море, і мій Крим, і мій Форос, Судак.... Моє море, гори, скелі.... А зараз , таке....", "Сумую за Кримом 😢", "Колись таки стане, бо я на інше не згоден", "Оууу, Яніно! 🔥", "Краса", "Агонь👍", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що Яніна Соколова не втрималася з приводу гучного виключення Гео Лероса з фракції "Слуга Народу": "Не відать тобі…"

Також Знай.ua писав, відому журналістку Соколову засікли в обіймах Подерев'янського: "Ср*ка ще болить"

Раніше Знай.ua повідомляв про заяву Дмитра Разумкова про вірус в Раді та справжній "лист Фокіна".