Фанати відомої співачки Нюші вже давно підозрювали, що знаменитість вагітна вдруге. Адже співачка трохи поправилася, а дехто навіть розгледів у неї животик.

І нещодавно стало відомо, що чутки виявилися зовсім не марними. Нюша все-таки повідомила своїм шанувальникам про вагітність, знявшись в кліпі на свою пісню "Небо знає". В кінці відеороботи співачка показала кругленький живіт.

Нюша, фото з instagram
Нюша, фото з instagram

Наступним етапом виявилася публікація в Instagram, де вона вперше виклала фото, не соромлячись показавши кругленький животик. Нюша приміряла облягаюче еротичне плаття короткої довжини.

"Сексі-мама індахаус", — так Нюша підписала своє перше публічне фото під час другої вагітності.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Користувачі мережі відразу ж почали вітати співачку і залишати для неї десятки комплементів.

"Вітаємо! До Сімби скоро додасться Пумба 🙌❤️", " Щоооо ?", "Як довго ми спали? 😂 ", "Це дуже несподівано! Вітаю ❤️😇", " другий малюк?",- такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадавши, Єгор Крід і Нюша показали історію сім'ї, що не відбулася: "любов і розбите серце"

Знай писав, колишня дружина Меладзе зробила відверте зізнання: "Я рада, що він пішов".

Також Знай писав, що колишня Єгора Кріда Даша Клюкіна вискочила заміж за олігарха з Газпрому.