У Китаї проводять вельми незвичайний конкурс. У ньому будуть вибирати володаря найкрасивіших сперматозоїдів.
Про це повідомляє Телеграм-канал "Пліткар".
Так, стало відомо, що в найбільшому місті Китаю Шанхаї проходить конкурс, в якому будуть вибирати володаря найкрасивіших, найрухливіших і життєздатних сперматозоїдів. Варто відзначити, що участь у конкурсі можуть взяти тільки жителі міста.

Лікарня / скріншот з відео
Лікарня / скріншот з відео

До того ж у цьому конкурсі існують деякі вимоги до учасників. У конкурсі можуть взяти участь тільки люди до 45 років і зростом до 165 сантиметрів. При цьому у всіх учасників конкурсу найкрасивіших і рухливих сперматозоїдів має бути вища освіта.

Скріншот допису
Скріншот допису

"У китайському Шанхаї проходить конкурс, за підсумками якого серед жителів міста визначиться володаря «найкрасивіших, рухливих і життєздатних» сперматозоїдів", — сказано в повідомленні Телеграм-каналу "пліткар".

Нагадавши, жінка сама виховує трійнят і маленьку дочку, малюків не відрізнити: "Один випадок на 200 мільйонів"

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua" , у Києві жінка почала народжувати посеред дороги, чоловік не розгубився- " Алло, поліція!"

Також, "Знай.ua" писав, 42-річна жінка зважилася на пізні пологи і ледь не посивіла у лікаря: "їх там четверо"