Українська актриса, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", поділилася з багатотисячною аудиторією кадрами зі зйомок в Instagram.

Знаменитість поділилася короткими роликами з комерційних зйомок для реклами бренду одягу. У кадрі дівчина позує в білому брючному костюмі, на красивій локації – за її спиною видно прекрасне море.

"Коли немає сил, коли немає бажання і нічого не радує, просто Підійди до дзеркала, подивися пильно в очі зазирни в свою душу", - написала Ксенія.

скріншот з Insta Stories

Варто нагадати, що Ксенія Мішина і Олександр Еллерт нещодавно заявили про розставання, актриса повідомила про це на своїй сторінці в Instagram. Також, зазначила, що саме вона стала ініціатором такого рішення і додала, що воно остаточне.
Розрив дався парі досить важко, обидва діляться з шанувальниками почуттями і драматичними постами.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Ксенія Мішина і Олександр Еллерт розлучилися після року неземного кохання: "Раптово і назавжди". Про розставання Ксенія Мішина написала на особистій сторінці в соцмережі Instagram.

Нагадаємо, що Олександр Еллерт відреагував на заяву Ксенії Мішиної про розставання: "Думав ,що це жарт". Він навздогін з посту Мішиної опублікував скріншот трактування слова драма, при цьому ніяк не підписавши фото.

Як повідомляв Знай.uа, Олександр Еллерт зайнявся улюбленою справою Ксенії Мішиної і мало не злетів з гори: "Паморочиться"

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина знайшла несподівану заміну Олександру Еллерту: "У нас любов"