В Україні обіцяють почати адресні виплати для пенсіонерів віком понад 75 років. Виплачувати адресну допомогу почнуть вже в жовтні цього року. Про це стало відомо зі слів міністра соціальної політики України Марини Лазебної, передає прес-служба відомства.

Вона нагадала, що виплати обіцяв президент Володимир Зеленський у грудні 2019 року. Зараз почнуть виплачувати надбавку більш літнім людям, з часом обіцяють розширити допомогу на молодших за віком пенсіонерів - від 70 років.

пенсіонери, скріншот з відео
пенсіонери, скріншот з відео

В Уряді обіцяють і надалі «сприяти підвищенню стандартів соціального захисту людей, які мають тривалий страховий стаж роботи».

Додамо, що минулого року було встановлено виплату адресної допомоги для тих осіб, які досягли 80-річного віку.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК
Показати ще

У коментарях до повідомлення українці висловлюють свою думку з цього приводу.

«В Україні фактично нема соцзахисту, є тільки міністерство з такою назвою і міністр, з космічними зарплатами, до якої простому українцю дуже далеко. Якщо це міністерство ліквідувати, а їхню зарплатню і бюджет віддати на підвищення мінімальних мізерних пенсій, був би більший зиск», - впевнені одні коментатори.

«Затримали виплату з липня місяця. А піаряться на всіх каналах. Таке враження, що чекають, аби до першого жовтня ще частина пенсіонерів померла, аби менше платити», - додають інші.

Нагадаємо, телефонні шахраї обібрали довірливих пенсіонерів на сотні тисяч гривень: популярна схема досі працює. Правоохоронці затримали організовану злочинну групу.

Як повідомляв портал Знай, шахрай спритно обвів касирку навколо пальця: як не попастися на новий прийом. Зловмисник намагався обдурити касирку в магазині.

Також Знай писав, що молода львів'янка повторила трагічну долю Ганни Кареніної. Жінка загинула на місці НП.