Відома українська співачка і продюсерка Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість взяла участь у кулінарному шоу "МастерШеф.CELEBRITY", випуск якого можна буде побачити вже в суботу, о 21:00 на телеканалі "СТБ".

Так, артистка змагалася за перемогу в команді Павла Зіброва і Олега Скрипки, проте зірки були в подиві, побачивши перед собою тофу - харчовий продукт з соєвих бобів, використовується як заміна сиру у веганів, а також розповсюджений в азіатській кухні.

Наталя поділилася зворушливим спільним знімком з пухнастою подружкою шеф-кухаря і шоумена Ектора Хіменеса-Браво - собачкою породи гріффон на прізвисько Лупіта.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Зірка приміряла вбрання чорного кольору з білим полька-дот, а ніжний образ доповнила макіяжем з акцентом на очах. При цьому виконавиця ніжно притискала Лупіту до себе. Варто відзначити, що у Могилевської також є віддана подружка - лабрадор на прізвисько Ая.

"Напередодні @masterchefstb з моєю участю переглядала фото і знайшла це, наймиліше.

Собаку звуть Лупіта.

Думаю, вам буде нескладно зрозуміти, хто її господар😉

P.S. Не пропустіть у суботу, о 21: 00 на @stbua"