Відомий народний артист, а також найпопулярніший ректор країни Михайло Поплавський розповів про плідну роботу. Зняв два кліпи всього за 8 годин.

Новий пост з уривками кліпу з'явився на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він і є. За ним там стежить вже більше 2,8 мільйонів користувачів, а в його віці таким похвалитися мало хто зможе.

Шанувальники щодня жадають нового контенту від ректора, і Він їм його надає.

У своїй новій публікації Михайло Поплавський розповів, як їм вдалося зняти відразу два концертних кліпи в один день, при цьому, їх тематика схожа. Композиції називаються "Син Мій" і "Батько".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Зняли їх всього за 8 годин, що є рекордом для Михайла Поплавського.

Вони з командою продовжують підкорювати світовий тренд-віртуальну реальність, і кліп був знятий саме в такій стилістиці.

"Головним актором кліпу "Син мій" був мій онук, моя гордість - Єгор Олександрович Поплавський. Він зіграв мого сина Олександра в дитинстві ❤️ у кліпі "Батько" був задіяний чоловічий хор" - розкриває деякі секрети артист.

Також, він вважає, що батьки - святі люди для кожного з нас, і їх потрібно берегти, поки вони живі. Потім може стати занадто пізно.

Нагадаємо, Михайло Поплавський показав, як запалити на Івана Купала: енергії як у студента. Михайло Поплавський розповів про ідеальне святкування

Як повідомляв портал Знай.ua, 71-річний Поплавський перепив коктейлів і почав "марити": море, пальми і молоді дівчата. Михайло Поплавський підставив свою спину молодим дівчатам

Також Знай.ua писав, Михайло Поплавський спробував заманити юних красунь своїм борщем: "які плани на вечір?". Михайло Поплавський показав, на що здатний