Народний артист України, ректор Київського університету культури й мистецтв Михайло Поплавський ретельно слідкує за трендами та активно веде свої сторінки у соцмережах.

На сторінку Михайла Поплавського в соцмережі Інстаграм підписано вже 2,8 мільйона читачів. Проте, артист не втомлюється завойовувати все більшу аудиторію прихильників.

У своєму новому відео Михайло Поплавський показав, як всього лише один напій може змінити все. І, звісно, не обійшлося без кількох молодих дівчат у кадрі.

Михайло Поплавський, instagram.com/poplavskiy_michail
Михайло Поплавський, instagram.com/poplavskiy_michail

Михайло Поплавський у відео завагався між чашкою кави та коктейлем, та все-таки його вибір впав на "чудодійний напій". Після одного ковтка нудна атмосфера за робочим столом з ноутбуком вмить змінюється.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Біля артиста з'являються пальми та молоді дівчата, які масажують спину 71-річного співака. В той час задоволений Михайло Поплавський надягає чорні окуляри й продовжує смакувати коктейлем, демонструючи непідробну радість.

"Друзі, як проходить ваше літо? 🤗 Діліться своїми планами в коментарях 👇🏻", - підписав нове відео артист. Михайло Поплавський

Нагадаємо, Поплавський у рожевому піджачку втер носа Каті Павленко з Go_A: "Запалюємо". Поплавський показав, шо робить під пісню "Шум"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Поплавський перетворився на "хрещеного батька" і пропонує забрати у нього гроші: "Без поваги...". Михайло Поплавський запропонував українцям взяти участь у конкурі

Також "Знай.ua" писав, Михайло Поплавський показав Зіброву і Коляденку свої еротичні думки - "Вишукані і коштовні". Поплавський запалив на сцені із звабливими студентками