В Україні, за словами відомого синоптика Наталії Діденко на сторінці в соціальній мережі Facebook, триває стабільна і ідеальна погода, що почалася всього кілька днів тому.

Зовсім недавно всю територію нашої країни захлеснули сильні зливи з градом, через які був паралізований як наземний транспорт, включаючи громадський, так і підземний — в Києві. Разом з тривалими дощами прийшло невелике похолодання і зниження температурних стовпчиків десь на 5-8 градусів. Через це жоден населений пункт не може похвалитися спекою вище +30℃.

Як заявляють синоптики, атмосферний фронт пішов з нашої території, і знижений тиск змінився підвищеним, при меншій кількості хмар і більшій кількості сонця. Практично скрізь у п'ятницю буде суха погода, і лише в Карпатах можуть пройти локальні дощі з грозами. І зараз шикарний час, щоб насолодитися такою температурою, бо вже в неділю градуси почнуть поступове підвищення.

Зараз від Заходу до сходу, і від півночі до півдня +23℃ ...+28℃ вдень і + 11℃ ...+ 17℃ вночі в Україні. Легкість передалася всім, Сонце пошириться всюди, але дихати буде приємно кожному. Адже не доводиться шукати тінь, або якесь інше укриття з кондиціонерами, холодком, водою або морозивом. Дані на карті Укргідрометцентру повідомляють, що вітер у п'ятницю буде північним або північно-західним при 5-10 метрах в секунду.

Температура повітря в Києві буде близько +25℃ ...+27℃ вдень, вночі +13℃ ...+15℃. Вітер у столиці очікується північним (5-10 метрів в секунду).

Нагадаємо, у Львові затопило центр, а вітер зніс дерева: негода повернулася в Україну з новою силою

Як повідомляв "Знай.ua", град, вітер і тропічні зливи: на Україну насувається лютий циклон з Німеччини

Знай.ua писав, спека не щадить нікого: харків'янка психанула і вийшла гуляти по вулиці в стрінгах