Відомий український продюсер і репер Потап, чоловік Насті Каменських, активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує уривки особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість креативно анонсував їх з "Mozgi" концерт з нагоди дня народження групи, який відбудеться 19 вересня в Києві.

Так, артист показав, що афіші з важливою для бенду подією висять навіть в метро і транслюються на екрани.

Шоумен зізнався, що "Mozgi" за час свого існування підкорили не один стадіон, а тому готові захоплювати жителів столиці енергією і найяскравішими хітами, закликаючи відсвяткувати День народження разом.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Ну народна група, що ж ти поробиш, рекламується в Метро)))

19 Вересня! День народження MOZGI в Києві!

19 вересня 2021 року проводжаємо літо гучною Birthday party MOZGI на Південному березі Києва (ЮБК)! Потап, Позитив і Дядя Вадя розгойдають обидва береги столиці драйвовими хітами і новими треками.

MOZGI розривають своєю танцювально-музичною енергією стадіони і покажуть справжній kyivstyle на цій вечірці.

Запрошуємо тебе привітати улюблену групу з днем Народження і відсвяткувати цю подію разом!"