Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію кадрів, влаштувавши фотосесію на тлі яскравої скульптури в Києві. Так, артистка приміряла чорну облягаючу сукню з відкритими плечима, доповнивши образ срібними аксесуарами і нюдовим макіяжем.

Зірка покрасувалася не тільки стрункою фігурою, а й новою зачіскою - довгим кучерявим волоссям. Особливу увагу виконавиця приділила своєму манікюру - довгим матовим нігтям з малюнками полум'я.

Аліна зізналася, чому відмовилася від короткої довжини нігтів - за словами Гросу, ті їй зовсім не личать, а лак на них погано тримається.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Ну і що що четвер, хочеться сьогодні на атракціони 🤪 🤪 🤪 у своєму вогняному настрої ❤ ️ 🔥❤️🔥❤️🔥

А ви можете собі дозволити в свої роки подуріти ? Чи катаєтеся часом на американських гірках?

До речі, дівчатка, багато хто з вас у мене останнім часом запитують, у кого я роблю манікюр, тому що мало хто з майстрів ліпить зараз таку довжину, як у американських селеб...

Заздалегідь напишу для тих, хто запитає чому не короткі нігтики.

Мені от не личать вони, та й шилак, зазвичай, відпадає менше ніж за тиждень, а гелеві тримаються від манікюру до корекції🙃"

instagram.com/alina_grosu/