Відомий український артист, який взяв участь у шоу "Співають всі" на телеканалі"Україна", розповів, на кого все ж схожий його маленький син, якому не так давно виповнився місяць.

21 серпня на каналі " Україна "відбудеться прем'єра нового вокального проекту" Співають всі!"за всесвітньо відомим форматом All together Now. Згідно з правилами шоу, оцінювати співочі таланти учасників буде унікальне журі з 100 музичних експертів, одним з яких став народний артист України Віктор Павлік. За лаштунками проекту він розповів журналістам каналу" Україна " про суддівство в новому шоу, а також про маленького сина Михайла.

Віктор Павлік, фото: Instagram
Віктор Павлік, фото: Instagram

Зараз Михасик, як звик називати дитину батько, більше схожий на нього, ніж на маму, однак, з часом все може помінятися. Це четверта дитина для артиста, з яких третій син.

"Правда очі у мене карі, а у нього сіро-сині, темно-сині. Але характером схожий більше на мене. Активний, як і я", - зізнався Віктор Павлiк на знімальному майданчику шоу " Співають всі!".

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Віктор Павлік, скріншот: Youtube
Віктор Павлік, скріншот: Youtube

Віктор Павлік також зізнався, що в дитинстві він був крикливим, через що напевно і вибрав професію артиста. А ось чи стане малюк в майбутньому великим співаком-невідомо, поки що занадто рано про це говорити, так як йому немає навіть двох місяців.

"Тим більше, вже є в нашій родині музиканти". Син Саша співає, а онук Давид читає реп. Чи сподобається ця сфера в майбутньому - невідомо.

Також, він вирішив розповісти, чим керується на зйомках проекту, перед тим як вирішує, віддати голос конкурсанту чи ні.

Віктор Павлік, кадр з відео
Віктор Павлік, кадр з відео

Віктор Павлік дивиться, як він співає, як почувається на сцені, яка енергетика від нього виходить. На все потроху потрібно звертати увагу.

Нагадаємо, Катерина Репяхова показала, як її балує Віктор Павлік після народження сина: "як у старі добрі часи". Віктор Павлік і його молода дружина Катерина Реп'яхова нещодавно стали батьками

Як повідомляв портал Знай.ua, Віктор Павлік після народження сина розпродає майно: українці благають не гарячкувати. Віктор Павлік повідомив про продаж

Також Знай.ua писав, Дружина Віктора Павлiка залишилася без сну через малюка, рятує бабуся