Відомий український продюсер і репер Потап, чоловік Насті Каменських, активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує уривки особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість виставив яскраве селфі в дзеркалі апартаментів з дерев'яними стінами, показавши свій образ для спекотного і сонячного літнього дня.

Так, артист приміряла широкі шорти-оверсайз лимонного кольору з принтом пальм, білосніжні кросівки, чорну футболку і панаму в тон шортам, позуючи перед камерою.

Шоумен зізнався, що ніколи не думав, що буде одягатися саме так в 40 років. До слова, ювілей Олексій відсвяткував ще 8 травня, випустивши з цього приводу ще й новий альбом "Без реклами".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Я думав, а як я буду в 40 одягатися?

А ось))"

Фолловери почали коментувати публікацію: "ти як Бенджамін Баттон, все молодієш і молодієш!😂 ❤ ️ 😘 ", "Відмінно👍 і в 60 Буде так!", "Стильно, модно, молодіжно🔥", " залікові шорти🔥 😉", "шикарний вигляд🔥 🔥 🔥 🔥", " кросівки білі просто мною обожнювані!❤ ️ ", "То норм, крутяк👌", " дуже по-європейськи ....на відпочинку біля моря....або вдома на дивані🤠 🤠", "молодіться👏".