Заслужений український співак Олександр Пономарьов не надто часто виставляє своє особисте життя напоказ. Проте, сьогодні, він порадував своїх фоловерів в Instagram.

Шанувальники вчергове побачили фото Олександра Пономарьова із 14-річним сином від другого шлюбу , його тезкою Олександром.

Співак оприлюднив на своїй сторінці у соцмережі світлину на якій позує із Сашком на фоні морських хвиль.

«Сан Санич Нострадамус ще й море розбурхав,» - зворушливо підписав світлину співак.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, син Пономарьова Олександр – практично точна копія батька. Із мамою Сашка, Вікторією, Пономарьов давно розлучений. У процесі розлучення вони довго не могли вирішити із ким же таки залишиться дитина. Проте, хлопчик таки живе із мамою.

У той же час Пономарьов не забуває про батьківські обов’язки і досить часто бачиться із сином. Щоразу після таких зустрічей він ділиться із шанувальниками своєю любов’ю до хлопчика.

До речі, цього разу Олександр Пономарьов також на відпочинку разом із сином. Судячи із підпису до фото , вони у Грузії.

Підписники із замилуванням коментували цю світлину - знову відзначали схожітсть батька із сином та хвалили за теплі стосунки.

Нагадаємо, Усміхнений Олександр Пономарьов показав, чим займається у відпустці - "Раз – ромашка, два - ромашка"

Також Знай.uа писав Олександр Пономарьов разом з сином потрапив у неймовірну пригоду: "Саша, де ти взяв ці гриби?!"

Як раніше повідомляв Знай.uа Олександр Пономарьов відгуляв на дні народження батюшки і кардинально змінився: сховався за чорними окулярами