Відомий шоумен і ведучий «Всюди Люди» та «Ранок з Україною» на телеканалі «Україна» Анатолій Анатоліч разом зі своєю коханою , продюсеркою Юлією Бойко, які нещодавно народили третю дитину, діляться своїми враженнями в якості багатодітної сім'ї.

"Три дні, як ціле життя. Ми з @anatoliyanatolich стільки пережили емоцій. Стали ближче один до одного. Зустріли разом нашого сина. Третя усвідомлена вагітність - це як новий етап. Новий рівень свідомості того, що відбувається. Цінність кожної хвилини, яка вже ніколи не повториться, адже я знаю по собі, як швидко ростуть діти.

Партнерські пологи у нас були вперше. Думаю, справжнє усвідомлення події прийде до нас з часом,» - написала породіля під своїм постом в соцмережі.

Також Дзига подякувала всім, хто в різних якостях, і все ж брав участь у пологах – лікарю, акушерам, фотографу.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На фото, яке вони виставили - вже показали новонародженого малюка і умови, в яких пройшли три дні після пологів.

А також звернулася зі словами подяки до сина, якого, встати, теж назвали досить незвичайним ім'ям-Ніл:

"Ми пройшли з тобою разом, як одне ціле 278 днів від твого зачаття до народження. Ти такий чемпіон, що народився під час здоровеньким і гарненьким. Будь щасливий, Ніл. Нас з тобою роз'єднав тато і тепер ми з ним двоє рівноправно відповідальні за твоє життя. Сьогодні Ніл зустрітися зі своїми сестрами. І ці троє стануть найближчими людьми на все життя...»

Нагадаємо, Юла і Анатолій Анатоліч вже є двоє дітей-10-річну дочку Алісу і 8-річну дочку Лоліту.

Нагадавши, Анатолій Анатоліч і Дзига посперечалися через ім'я сина прямо в будинку: "як можна назвати Анатолієм?"

Теж, Знай.ua писав Анатолій Анатоліч після народження сина похвалився цілим автопарком елітних автомобілів

Як раніше повідомляв Знай.ua Багатодітний батько Анатолій Анатоліч помчав щосили з дому: "сьогодні 10 кілометрів"