Популярна українська співачка Настя Каменських попри активну діяльність на сцені, продовжує вести свою сторінку в Instagram, ділитися фотота відео із свого звичного життя.

За її публікаціями слідкує понад 5 мільйонів підписників. Тому вона не має права залишити своїх фоловерів без свіжих фото.

Тому, співачка, яка дуже любить показувати пікантні і досить не звичні фото у соцмережах продовує це робити.

Сьогодні, наприклад, Настя Каменських виклала свіжу світлину, на якій постала у новому образі –вона перетворилась у блондинку із стрижкою каре, а також одягла епатуючу сукню із пірями дикого птаха.

«Обожаю эксперементировать. Один из моих любимых образов,» - підписала фото зірка.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У коментарях до фото підписники були в шоці від перевтілення їхньго кумира.

Нагадаємо, популярна співачка Настя Каменських, виступає під псевдонімом NK. Протягом останнього періоду Настя кардинально скинула вагу, стала стрункішою та підтягнутою. Відтоді, вона не соромиться знімати відверті фото та одягати відкриті образи. І це їй не погано вдається.

Нагадаємо, Потап після 40-річного ювілею помолодшав просто на очах українців: "І в 60 буде так"

Також Знай.uа писав Головне за ніч: провал Ані Лорак перед концертом в Україні, пастка з медузами, що приховує Настя Каменських від Потапа, викриття підробок

Як раніше повідомляв Знай.uа Настя Каменських хотіла показати своє справжнє життя, але Потап не дозволив