Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість поділилася яскравим спільним знімком зі своєю командою, позуючи перед шоу "Вечір прем'єр з Катериною Осадчою" 22 липня.

Так, артистка приміряла чорну відверту сукню з глибоким декольте і яскраво-червоний блейзер, суцільно розшитий об'ємною блискучою аплікацією і бахромою, доповнивши образ макіяжем з акцентом на очах.

Зірка зізналася, що чоловіки в білих капелюхах поруч з нею - лише частина величезної команди, яка створює свято на сцені, а під час виступу виконала хіт "До дна", який презентувала аудиторії ще в травні-місяці.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Поставте лайк тут!
Тому що це ті люди, які роблять наше свято!

Вірніше, їх частина.

Дякую, хлопці ❤

Ps. Скоро в @svitsketv #Могилевська #додна"

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Могилевську компліментами:" які Класні😍 💖"," шикарні😍❤️"," ви супер", " Наталя,ви цілком свято,люблю вже ...порахувала...22 роки))", "🔥 ❤ ️ Ухти", " Люблю Вас❤️❤️❤️❤️", "сумую 🔥".